Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-held Limbombe pakt uit met niet zo’n slimme actie

Anthony Limbombe (Club Brugge - Standard)

Club Brugge won zondagavond in extremis met 2-3 op het veld van KV Oostende. Anthony Limbombe werd de grote held met een laat doelpunt. Na de winning goal pakte Limbombe evenwel uit met een ondoordachte actie…

Om het beslissende doelpunt te vieren, trok Limbombe in alle euforie zijn truitje uit. Op zich niet zo’n groot probleem, ware het niet dat Limbombe enkele minuten eerder al tegen een lichte gele kaart was aangelopen.

Scheidsrechter Nicolas Laforge trakteerde onze linkerflank in minuut 93 op een tweede gele kaart, en dus kreeg Limbombe rood. Dat betekent dat hij volgende week het treffen met Antwerp moet missen. Uitgerekend tegen zijn broer Stallone Limbombe. Een streep door de rekening van Ivan Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws