Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans zijn het niet eens met selectie van Leko: “Onbegrijpelijk”

Passionele Club-fans

Ivan Leko pakte tot dusver 30 op 36 met Club Brugge, maar desondanks zijn lang niet alle supporters het eens met zijn selectiepolitiek. Zo zijn er dezer dagen heel wat fans die van mening zijn dat Ethan Horvath (tijdelijk) naar de bank moet verhuizen.  

Opvallend genoeg is het niet tweede doelman Guillaume Hubert of derde doelman Jens Teunckens die naar voren wordt geschoven als zijn vervanger, maar wél Ludovic Butelle. De 34-jarige Fransman mocht afgelopen zomer beschikken, maar hij vertoeft nog altijd op Jan Breydel.

En hoewel er in principe niet meer op hem gerekend wordt, traint hij wel nog gewoon mee met zijn ploegmaats. Op onze officiële Facebook-pagina zijn er alvast heel wat Club-fans die de wenkbrauwen fronsen omdat Butelle ook tegen Sint-Truiden geen deel uitmaakt van de selectie. Een overzicht.
Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws