Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans plannen nú al ludieke actie voor Hein Vanhaezebrouck

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

Heel wat Club-fans waren afgelopen zondag teleurgesteld dat Hein Vanhaezebrouck niet meer met de armen molenwiekend langs de zijlijn stond als hoofdcoach van AA Gent. De Blauw-Zwarte aanhang had hem immers maar wat graag de genadestoot gegeven op weg naar de uitgang bij de Buffalo’s. Uitstel is in dit geval echter geen afstel.

Want als trainer van Anderlecht mogen we Vanhaezebrouck op zondag 17 december opnieuw verwelkomen voor de topper in Jan Breydel. Een datum die heel wat Club-fans alvast met stip in hun agenda hebben aangeduid. Er is zelfs al een Facebook evenement opgericht: ‘de Brugse zwaai feesten’. Het doel van de initiatiefnemers klinkt als volgt:

“Heintje wou ontsnappen, maar dit doet hij niet.
Eens in ons stadion, zwaaien maar als u hem ziet.
Zwaaien met ongeveer 28 000 man, geen warme ontvangst is wat Heintje alvast niet zeggen kan.”

Vorig jaar was Jan Breydel al eens een stadion vol Hein-imitators

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws