Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans opgeschrikt door afwezigheid Vormer op training

Ruud Vormer (Club Brugge - Charleroi)

Supporters die woensdag de training van Club Brugge bijwoonden, konden géén glimp opvangen van publiekslieveling Ruud Vormer. “Het zal toch niet waar zijn, uitgerekend er niet bij tegen Antwerp?”, hoorde je links en rechts de eerste bekommernissen opduiken bij de aanwezige fans. Een man met 9 assists achter zijn naam in 10 matchen wil je inderdaad niet missen, maar wat dat betreft hoeven we ons niet meteen zorgen te maken.

Zo meldt Het Nieuwsblad dat navraag hen leert dat er niets ernstigs met Vormer aan de hand is. “Hij sloeg gisteren preventief een training over en zou donderdag gewoon weer op het veld verschijnen”, klinkt het klaar en duidelijk.

Minder goed nieuws is er over Stefano Denswil. De centrale verdediger moet de match tegen Antwerp zo goed als zeker aan zich voorbij laten gaan door de enkelblessure die hij opliep tegen KV Oostende. Club hoopt hem klaar te stomen voor de wedstrijd van volgende week woensdag op bezoek bij KRC Genk. Jordy Clasie (knie) en Benoît Poulain (schouder) trainen tot slot individueel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws