Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans ondernemen actie voor rolstoelpatiënt die vervoersmiddel in vlammen zag opgaan

Club-fans zamelen geld in om driewieler van Peter Depover te vergoeden

Tijdens de wedstrijd tussen Club Brugge en Antwerp was er nog geen vuiltje aan de lucht, maar enkele uren na de match waren de gevreesde rellen alsnog een feit. Zo werd het rode autootje van rolstoelgebruiker Peter Depover vernield. Zoon Roel deelde het hartverscheurende verhaal op Facebook en kon al snel rekenen op heel wat supporters die een actie wilden opstarten om geld in te zamelen voor zijn vader. Onze club komt nu met een prachtig initiatief om Peter en zijn gezin te helpen. 

“Samen met de Club-fans zet Club een crowdfunding actie op om Peter een hart onder de riem steken, iets wat hij ten zeerste kon appreciëren: ‘Ook al waren de schuldigen geen Club-fans, ik heb onmiddellijk heel veel steun gevoeld vanuit de Blauw-Zwarte familie. In Sint-Andries ben ik gekend door m’n busje, het is fantastisch dat ik nu niet vergeten wordt door Club en zijn fans. Ik zal mijn zaak verder kunnen zetten en mobiel kunnen blijven, misschien wel in een Blauw-Zwart busje!'”, aldus Peter op onze officiële website.

“Vespa Shop Xclusive Bike uit Torhout, die ook de originele Piaggio van Peter leverde, doet zijn duit in het zakje en geeft maar liefst 18,91% korting! Het doel is om samen met alle Club-fans de overige 4000 euro in te zamelen voor een nieuw wagentje! Supporters die Peter willen steunen kunnen hun bijdrage storten op BE16 280 0473300 74, Club Brugge Foundation, met vermelding Peter Depover! #youllneverdrivealone.”

PS: deel onderstaand Facebook-bericht aub zoveel mogelijk, enkel op die manier kunnen we Peter zo snel mogelijk helpen aan een nieuw vervoersmiddel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws