Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans laten zich van hun beste kant zien voor slachtoffer rellen

Club-fans in Jan Breydel (Club Brugge - Gent)

De felbevochten zege tegen Antwerp werd zondag overschaduwd door knokpartijen in de Gistelse Steenweg, vooral met buitenlandse hooligans. Daarbij werd ook de wagen van Peter Depover vernield. Club zette echter meteen een crowdfundingactie op en de fans reageerden massaal.

Met succes, want na nog geen dag mag Depover al met een nieuw voertuig pronken. “Gisterenmiddag lanceerde Club een oproep naar zijn fans om samen Peter Depover aan een nieuwe driewieler te helpen. Onverlaten vernielden zijn rode driewieler na de wedstrijd Club Brugge – Antwerp”, laat Club weten op de website.

“In minder dan 24 uur haalden de Club-fans een zeer mooi bedrag op. Club paste de rest bij waardoor Peter deze middag al zijn nieuwe wagentje kon ontvangen uit handen van Club-verdediger Brandon Mechele!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws