Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans juichen na nieuwe driepunter, maar ergeren zich blauw aan 2 zaken: “Toevallig toch?”

Club-fans juichen (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft ook zijn thuismatch tegen Antwerp tot een goed einde gebracht. In een wedstrijd vol strijd volstond een doelpunt van Saulo Decarli om de volle buit te pakken.

In een kansarme eerste helft was het Club Brugge dat het best uit de startblokken schoot. Dat resulteerde in een goeie vrijschop van Vormer en een kans voor Dennis. Bolat stond echter pal. Tien minuten voor het rustsignaal werd Blauw-Zwart beloond voor zijn aanvallende intenties. Een afgeweken schot van De Bock werd eerst nog van de lijn gekeerd door Corryn, maar Decarli kon in de herneming de 1-0 voor zijn rekening nemen.

Meteen na de pauze een prima kopkans aan beide kanten. Wesley vergat een uitstekende voorzet van Vormer af te maken en ook Haroun kon aan de overzijde de weg naar doel niet vinden. Voor het overige zagen we vooral veel strijd op het middenveld. Tien minuten voor tijd verliet Antwerp zijn verdedigende stelling en ging het op zoek naar de gelijkmaker. Haroun en Oulare waren dichtbij de gelijkmaker, maar Horvath hield zijn netten schoon. De Brugse fans konden zo opnieuw juichen, want Ivan Leko & co pakken door deze overwinning 30 op 33!

De Blauw-Zwarte aanhang ergerde zich echter aan het verdedigende en viriele spel dat de manschappen van László Bölöni op de mat brachten. Antwerp liep 5 keer tegen een gele kaart aan, maar daar had ook een rood exemplaar tussen kunnen zitten. Zo kwam invaller Yatabaré veel te driest in op Nakamba. Geen probleem denk je dan, want er is een videoref. Verkeerd gedacht, want net op dat moment bleek er een technisch probleem in het busje van de VAR, waardoor de betwistbare fase niet opnieuw bekeken kon worden. Twitter schoot dan ook met scherp.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws