Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans betrappen Vanhaezebrouck op fameuze leugen bij eerste persconferentie op Anderlecht

Hein Vanhaezebrouck (AA Gent)

Hein Vanhaezebrouck heeft dinsdagnamiddag omstreeks 16.15 uur zijn eerste persconferentie bij Anderlecht gegeven. Om meteen op een goed blaadje te staan bij de fans van Paars-Wit, vertelde de ex-coach van AA Gent dat hij van kinds af aan al fan was van Anderlecht. Volgens zijn ex-leraar klopt die informatie echter allesbehalve. 

“Anderlecht is de grootste club van het land”, opende Vanhaezebrouck zijn perspraatje. “Als kind droomde ik al van deze club, want mijn pennenzak en meetlat waren paars en wit. Al ben ik toen ik ouder werd nooit een diehard Anderlecht-fan geweest omdat ik zelf in eerste klasse begon te voetballen en vervolgens trainer werd.”

Eddy Demarez reageert als volgt: “Hein is heel clever in zijn communicatie en zegt de dingen die de supporters willen horen. Dat alles in zijn jeugd paars en wit was? Hij heeft ook bij Harelbeke gespeeld, dus misschien was het een leugentje om bestwil”, klinkt het bij Sporza.

Wij herinnerden ons echter meteen een interview van ruim twee jaar geleden, toen zijn ex-leraar Rudiger Verschoore de volgende woorden sprak in Het Laatste Nieuws: “Weet je, Hein is altijd supporter geweest van Club Brugge. Hij kwam altijd naar school met een sjaal van Blauw-Zwart. Ik zie hem ooit nog trainer van Club Brugge worden.” De Brugse Twitteraars zagen de neus van Heinokkio zo een eerste keer groeien als coach van Anderlecht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws