Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge verliest geheime oefenpartij met kleinste verschil

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

Door de interlandbreak gaat Club Brugge een competitieloos en dus rustig weekend tegemoet. Om toch wat wedstrijdritme op te doen en een nieuw systeem uit te proberen, heeft Blauw-Zwart donderdag een geheime oefenpot afgewerkt tegen Willem II. 

Ivan Leko kon tegen de huidige hekkensluiter uit de Eredivisie logischerwijs niet rekenen op Lior Refaelov (Israël), Erhan Masovic (Servië U21), Dion Cools, Jordi Vanlerberghe en Jens Teunckens (alle drie België U21).

In de eerste helft viel er aan beide zijden nauwelijks gevaar te noteren. En als er dan eens een degelijke kans was, lieten doelmannen Guillaume Hubert en Mattijs Branderhorst zich niet verschalken dankzij knappe reddingen. De brilscore was dan ook een logische ruststand.

Strafschop

Na de pauze trok de nummer 18 uit Nederland ten aanval. Eerst belandde een kopbal van Freek Heerkens nog op de bovenkant van de lat, maar iets voorbij het uur was het dan toch raak.

De Brugse defensie had het moeilijk met de vinnige invaller Daniel Crowley, die al snel een strafschop versierde. Fran Sol ging achter de bal staan en schoot de 1-0 tegen de touwen. Club ging nog op zoek naar de gelijkmaker, maar grote kansen bleven uit. Op dit moment is enkel van Hubert, Palacios, Simons, McGree en Verburgh zeker dat ze speelminuten kregen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws