Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge moet in Genk komaf maken met slechte reeks

Vormer en Mechele (Club Brugge - Standard)

Op de prestaties van Club Brugge in de competitie valt weinig aan te merken, want met een 30 op 33 behoort het op dit moment tot de best presterende teams in Europa. Woensdagavond kan Club die vorm verder zetten in Genk. Daar kan het ook meteen komaf maken met een slechte reeks.

Het is immers al drie jaar geleden dat Club nog eens aan het feest was in de Genkse Luminus Arena. In februari 2014 won Club met 1-3. Gerkens bracht Genk toen nog op voorsprong, maar in de tweede helft zette Blauw-Zwart de scheve situatie nog recht met goals van Odjidja, Engels en de debuterende Nicolas Castillo.

Sindsdien volgden één gelijkspel en vier nederlagen. In mei 2014 werd het 3-2 (doelpunten Kumordzi (2x), Mboyo, Lestienne en Sobota). Vijf maanden later speelden Genk en Club 1-1 gelijk (goals van Cissé en Gedoz). In februari 2016 werd het opnieuw 3-2 (goals Meunier, Karelis, Buffel, Samatta en Vanaken). In april van datzelfde jaar won Genk met 4-2 (Ndidi, Pozuelo, own-goal Meunier, Uronen, Vormer en Meunier). De laatste keer dat Club in Genk speelde was in maart. Toen verloor het met 2-1. Samatta scoorde twee keer voor Genk, Izquierdo kon namens Club tegenprikken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws