Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge mag speler van AA Gent bedanken voor Dennis

Dennis schiet (Club Brugge - Gent)

Hij is slechts 19 jaar oud, maar Emmanuel Dennis is nu al één van de sensaties van de Jupiler Pro League. De jonge Nigeriaan speelde zich na zijn komst van Zorya Luhansk bliksemsnel in de harten van de Club-fans met onder meer vijf goals in de Jupiler Pro League. Maar Club moet eigenlijk vooral een speler van AA Gent dankbaar zijn dat Dennis naar Brugge kwam.

Want Club Brugge, dat was voor Dennis een stap in het onbekende. “Ik heb Club Brugge moeten opzoeken op internet… Maar toen ik begon te lezen, leek het mij echt wel een mooie club”, geeft hij toe in Het Laatste Nieuws. “Ik belde mijn landgenoot Moses Simon en hij vertelde me alleen maar goede dingen.”

Maar Dennis voelde zich snel thuis. “Ik ben die bewuste ochtend van de eerste training in een hoekje van de kleedkamer gaan zitten naast een andere donkere jongen… Hij stak zijn hand uit: ‘Hi, I’m Wesley, how are you?’ Ik dacht bij mezelf: ‘Wat een beest.’ Nadien gingen we ontbijten en het viel mij op hoe prettig de sfeer was. Ik vond: ‘Het is hier best cool’. (lacht)”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws