Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge mag blijven dromen van de komst van dit goudhaantje

Bart Verhaeghe speech

Club Brugge haalde afgelopen zomer al enkele jonge talenten naar het Jan Breydelstadion. Mogelijk slaat blauw-zwart binnenkort nog eens toe en haalt het ook Krepin Diatta in huis.

Tijdens de voorbije transferperiode hoopte Club zich al te versterken met Diatta, maar toen kwam er van een transfer niets in huis. Onlangs gaf de aanvallende middenvelder/aanvaller van Sarpsborg te kennen dat hij graag voor Manchester United, ook zij zijn geïnteresseerd, zou tekenen.

Maar als we de manager van de nog steeds maar 18-jarige Diatta mogen geloven, dan is het voorlopig te vroeg voor zijn cliënt om al naar een Europese topclub te verkassen. En dus mag Club Brugge, dat een ideale springplank kan zijn voor Diatta, blijven dromen van de getalenteerde speler.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws