Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge krijgt uitstekend nieuws in stadiondossier

Club-mascotte viert overwinning

Club Brugge en zijn supporters dromen al jaren van een nieuwe voetbaltempel, maar de voorbije jaren liep het stadiondossier heel wat vertraging op. Intussen komt er dan toch schot in de zaak. 

Zo heeft Blauw-Zwart vandaag een belangrijke stap gezet richting een nieuw stadion aan de Blankenbergse Steenweg. De Vlaamse regering keurde vrijdag namelijk definitief het ruimtelijk plan goed, zo bevestigt Joke Schauvliege (Vlaams minister voor Omgeving, Natuur en Landbouw).

“Er komen kansen voor sport, natuur, landbouw en bedrijven”, klinkt het op Twitter. Club Brugge kan daardoor stilaan denken aan het indienen van een bouwvergunning. Ondanks het goeie nieuws kan het toch nog tot 2022 duren vooraleer het nieuwe stadion er effectief staat.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws