Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge krijgt concurrentie van PSG, Marseille en CSKA Moskou’

Club-fans zingen (Club Brugge - Gent)

Club Brugge blijft de markt afspeuren naar getalenteerde jongeren die op termijn met een flinke meerwaarde kunnen worden doorverkocht. In dat opzicht blijft blauw-zwart ook zijn pijlen richten op Krepin Diatta.

Club kreeg de nog steeds maar 18-jarige Diatta vorige zomer reeds in het vizier. De aanvallende middenvelder/aanvaller maakte indruk bij Sarpsborg en Vincent Mannaert en co probeerden de jonkie tevergeefs te strikken.

Diatta is zich bewust van de interesse van onder meer Manchester United en droomde al luidop van een transfer naar Old Trafford. De zaakwaarnemer van Diatta gaf echter meteen aan dat zijn cliënt nog niet rijp genoeg is voor een overstap naar een absolute topclub, en dus mocht Club blijven hopen.

Maar nu blijkt dat er nog enkele andere clubs aan de mouw van de speler trekken. Volgens Footmercato maken ook Olympique Marseille, Paris Saint-Germain en CSKA Moskou jacht op de handtekening van Diatta. Wordt vervolgd…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws