Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge-fans plannen opnieuw bijzondere actie voor komst Antwerp

Spelersverwelkoming bus titelmatch Club Brugge

Zondag werken Club Brugge en Antwerp een partij af die om verschillende redenen bijzonder interessant om volgen wordt. Niet alleen is het een duel tussen de nummers één en drie in het klassement, er staan ook twee hevige supporterslegioenen tegenover elkaar die al jaren een intense rivaliteit onderhouden.

De Brugse fans zetten dan ook alle zeilen bij om van het Jan Breydelstadion een heksenketel te maken en dat begint al voor de wedstrijd. Zo wordt er door enkele supportersgroepen alweer een busverwelkoming gepland.

“Zondag om 14u30 neemt Club het in de hategame op tegen Antwerp. Wij willen onze spelers graag een duwtje in de rug geven en hun bedanken voor de voorbije prestaties van afgelopen weken”, luidt de uitleg op de Facebook-pagina van het evenement. “Daarom willen we graag met hopelijk duizenden supporters verzamelen in de Olympialaan te Sint-Andries.”

Een link naar het evenement kan je hier vinden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws