Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge boekt 24 op 27, maar analist ziet matig voetballend Anderlecht kampioen worden

Anthony Limbombe (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge en Anderlecht wonnen afgelopen zondag allebei hun wedstrijd en dus bedraagt het verschil tussen de twee rivalen nog altijd 9 punten. Blauw-Zwart heeft 24 op 27 en kon dit seizoen bij wijlen goed voetbal op de mat brengen, terwijl Paars-Wit op zoek is naar zichzelf en achterblijft met 15 op 27. Desondanks ziet Marc Degryse de recordkampioen alsnog aan het langste eind trekken.

Dennis van Wijk ziet dat Ivan Leko & co momenteel door de Jupiler Pro League razen. “Ik denk dat je moet opletten dat Club Brugge niet te ver uitloopt of anders is Play-Off 1 al gespeeld nog voor ‘t begonnen is. Onmogelijk? Het scheelt nu al 18 punten met bijvoorbeeld AA Gent”, stelt de trainer van KSV Roeselare bij PlaySports.

Marc Degryse is het daar niet mee eens. “Anderlecht blijft voor mij nog altijd de sterkste kern hebben. Eenmaal dat daar begint te lopen, dan moet Anderlecht in principe toch kampioen worden vind ik. Als je daar een goeie trainer hebt die gelooft in de kwaliteiten van zijn spelerskern… Voor mij zijn ze nog altijd de favoriet ja. Waarom niet? Ze staan nu 9 punten achter, dat zijn in de Play-Offs nog maar 4 puntjes. Club gaat ook niet blijven alles winnen en Anderlecht haalt nog wel wat punten in”, besluit de analist.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws