Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ceulemans wees naast AC Milan ook deze twee grootmachten af voor Club

Jan Ceulemans (Club Brugge)

Deze week speelt Jan Ceulemans zijn status als recordinternational normaal gezien kwijt. Vandaag komt Jan Vertonghen naast hem als hij in actie komt tegen Bosnië en met speelminuten tegen Cyprus gaat de verdediger over de Caje. Die zal zijn plaats in de geschiedenisboeken echter altijd behouden, zowel van de nationale ploeg als van Club Brugge.

Veertien jaar lang speelde Ceulemans voor Club, van 1978 tot 1992. Hondstrouw was hij aan Blauw-Zwart, ook al kreeg de aanvaller de kans om een stap hogerop te zetten. Zo is het algemeen bekend dat Ceulemans op een gegeven moment dicht bij een transfer naar AC Milan stond, maar er uiteindelijk toch voor koos bij Club te blijven.

En Milan was niet de enige Europese grootmacht die aan zijn mouw trok, onthult Ceulemans nu. “Fernand Goyvaerts kon mij naar Barcelona brengen en volgens Rik De Saedeleer wilde Man United mij ook”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad. “Maar ik was honkvast en content met waar ik speelde.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws