Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ceulemans had graag deze Club-speler zijn record zien breken

Jan Ceulemans (Club Brugge)

Volgende week is Jan Ceulemans na bijna 30 jaar normaal gezien niet langer record-international. De Caje behaalde in zijn lange spelerscarrière 96 caps, maar als hij tegen Bosnië en Cyprus in actie komt, zal Jan Vertonghen met 97 caps over hem wippen. Zelf lijkt Ceulemans daar niet al te veel om te malen.

Al had het van Ceulemans ook een speler van Club Brugge mogen zijn die hem van zijn troon stootte. “Ik gun het Vertonghen. Die jongen kijkt er naar uit en is daar terecht trots op. Wie het is, maakt me ook niet uit. Het mocht gerust Timmy Simons geweest zijn. Die is er toch ook dicht bij geraakt”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. Simons strandde uiteindelijk op 94 interlands.

“Ja, ik zal er zijn. Dat zal een hele avond wenen, wenen en wenen zijn. (lacht luidop) De bond heeft mij gevraagd om er te zijn. In 1989 werd ik ook gehuldigd als recordinternational.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws