Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle opnieuw tussen de palen bij Club Brugge? Zo denkt Leko erover

Teunckens, Shinton, Butelle en Hubert

Hoewel Club Brugge momenteel autoritair aan de leiding prijkt in de Jupiler Pro League, heerst er twijfel omtrent de doelmannen. Ethan Horvath liet zich dit seizoen al op verschillende foutjes betrappen, terwijl Guillaume Hubert tegen STVV geen onuitwisbare indruk maakte.

“We hebben twee jonge doelmannen die nog hard moeten werken en veel progressie kunnen maken”, vertelt Ivan Leko in Het Laatste Nieuws. “Voor mij was het een moeilijke beslissing, maar Hubert was voor deze wedstrijd de beste keeper op training.”

“Zo was ook Horvath de voorbije vier maanden de beste keeper op training. Van een doelman van 20 of 22 jaar mag je foutjes verwachten. Een keeper is op zijn best na zijn dertigste. Wél ben ik tevreden over hun mentaliteit”, benadrukte Leko. “Of Ethan of Guillaume zal spelen in Anderlecht, dat weet ik nog niet.”

Met Ludovic Butelle beschikt Leko zelfs nog over een ervaren keeper van 34. Mag de Fransman nog op minuten hopen? “Butelle? Het is niet het juiste moment om daarover te praten”, klinkt het klaar en duidelijk. “Die discussie gaan we hier niet voeren”, voegde onze trainer daar in Het Nieuwsblad nog aan toe.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws