Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse politie komt met oproep na rellen tegen Antwerp, Club-fans geven er gehoor aan

Pyro (Club Brugge - Zulte Waregem)

Er werd al heel wat gezegd en geschreven over de rellen na de match tussen Club Brugge en Antwerp. Daarbij werden er 120 personen gearresteerd – waaronder ook onschuldige mensen -, maar de Brugse politie probeert nu om nog meer daders te identificeren. 

Om meer beelden ter beschikking te hebben, deed de politie een oproep op Twitter. “Mail uw foto’s en filmpjes van de rellen na de match #cluant zondagavond naar cluant@politiebrugge.be. Bedankt!”, klonk het.

Focus WTV meldt intussen dat zo’n 25 burgers al gehoor gaven aan de oproep van de Brugse politie. “Ze bezorgden filmpjes van de rellen langs de Gistelse Steenweg. De politie zal op basis van de beelden proberen om de heethoofden te identificeren. Ze riskeren een strafrechtelijke vervolging en zullen wellicht moeten opdraaien voor de aangerichte schade”, klinkt het bij de West-Vlaamse nieuwszender.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws