Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse politie komt met opmerkelijke boodschap, Club-fans reageren furieus: “Machtsmisbruik”

Passionele Club-fans

Na 5.005 dagen zonder confrontatie tussen Club Brugge en Antwerp is het vandaag eindelijk zover. Bij de ordediensten vrezen ze echter vooral de mogelijke “match” naast het veld tussen de harde kernen van beide ploegen.

Zo stuurde de lokale politie van Brugge de volgende opvallende boodschap via Facebook de wereld in: “Zondag vindt om 14u30 de langverwachte topmatch tussen Club Brugge en RFC Antwerp plaats. Een topper op sportief vlak maar ook vanuit veiligheidsoogpunt. Organisatoren en politie zullen hun uiterste best doen om alles rustig te laten verlopen maar incidenten kunnen wij nooit helemaal uitsluiten.”

“Blijf uit de buurt van amokmakers. Maak afspraken met vrienden- en familiebezoek: vermijd verplaatsingen in de onmiddellijke omgeving van het Jan Breydelstadion tussen 12u en 18u.” Heel wat Club-fans kunnen deze oproep maar matig appreciëren en laten hun ongenoegen op onderstaande wijze blijken.
Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws