Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse beloften winnen match die stilgelegd moet worden tegen 8 (!) A-kernspelers van AA Gent

De beloftenmatch tussen AA Gent en Club Brugge moest stilgelegd worden vanwege de hevige rookontwikkeling

Maandagavond stond voor de beloften van Club Brugge een uitmatch tegen AA Gent op het programma. Blauw-Zwart trok in een incidentrijke wedstrijd aan het langste eind en won met 0-3.

Sven Vermant kon in de Slag om Vlaanderen met Jens Teunckens en Riley McGree op twee A-kernspelers rekenen. Bij de Buffalo’s zaten er daarentegen maar liefst 8 A-kernspelers in de selectie: Thomas Foket, Kenny Saief, Franko Andrijasevic, Aboubakary Koita, Damien Marcq, Thibault De Smet, Siebe Horemans en Tesfaldet Tekie.

Desondanks toonden de Brugse beloften zich de betere van AA Gent. Cambier, Cornette en Ngonge namen de doelpunten voor hun rekening. Club mocht wel meer dan een uur met een mannetje meer spelen na twee keer geel voor doelman Youn Czekanowicz.

Tussendoor werd de match ook nog stilgelegd vanwege de hevige rookontwikkeling die de Gent-fans veroorzaakten. Door deze driepunter springen Vermant & co naar een gedeelde tweede plaats, op vijf punten van leider Standard.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws