Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bölöni steekt pluim op de hoed van Club-fans

Club-fans zingen (Club Brugge - Gent)

Club Brugge won zondag in een felle en spannende wedstrijd met 1-0 van Antwerp. Ook de sfeer in het stadion was best wel bijzonder te noemen. Antwerp-trainer Laszlo Bölöni vond dat Club de zege dan ook deels aan zijn fans te danken had.

“Club was vooral in de eerste helft beter dan wij. Ze waren veel agressiever, ze hebben ons gedomineerd en waren steeds eerst op de bal”, stelde de Roemeen bij Sporza. Het publiek stuwde Club vooruit, en hun invloed reek nog verder dan dat.

“Misschien waren we onder de indruk van de tegenstander. De scheidsrechter leek ook wat onder de indruk in de eerste helft. Het is jammer dat hij geen evenwicht kon behouden. Ik denk dat hij onder de indruk was van het ongelofelijke publiek hier. Hij stond duidelijk onder druk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws