Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blue Army komt met speciaal verzoek voor match tegen AA Gent

Club-fans met Blue Army vlag

Zondagnamiddag staat er een speciale Slag om Vlaanderen op het programma. Eerst en vooral omdat Club Brugge momenteel 15 (!) punten meer telt dan AA Gent en de match door het ontslag van Hein Vanhaezebrouck toch een andere dimensie krijgt, maar voorál omdat de eerste Blue Army Day ooit plaatsvindt. 

Naar aanleiding van deze gelegenheid roept Jim Neyt van Blue Army op om in de 12de minuut allemaal recht te staan en luidkeels “Stand up for the Bruges Boys” te zingen. In zijn blog verwoordt hij het als volgt.

“Zondag staat voor het eerst Blue Army Day op het programma. Blue Army is ontstaan door Club-fans zoals jij en ik, die hun trouw en enthousiasme willen overbrengen in het stadion. Die fantastische tifo’s, waarbij duizenden supporters met trotsheid en gestrekte armen hun passie tonen, die worden gerealiseerd door vrijwilligers. Respect!”

Passie bij jong en oud

“Of twee jaar op rij voor een inferno te zorgen om u tegen te zeggen waar we met z’n allen voor de wedstrijd tegen de Brusselse onze spelers oppeppen en iedereen de adrenaline door zijn lichaam voelt gieren. Hemels! Zondag willen we dan ook deze boodschap extra kracht bijzetten, want we blijven staan voor positief en passioneel supporteren.”

“Zou het dan ook niet mooi zijn om in de 12de minuut allen recht te staan en luidkeels te zingen ‘Stand up for the Bruges Boys’, waarbij je om je heen kijkt en dezelfde passie waarneemt bij zowel jong als oud. Want de supporter naast je in de tribune waarmee je ooit in contact bent gekomen door dit spelletje, ja dat is de 12de man!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws