Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Antwerp-speler haalt uit naar Club Brugge: “Alle ballen wegtrappen in eigen huis… Met zo’n publiek”

Juichende Club-fans (Club Brugge - Standard)

Club Brugge bleek zondagnamiddag net iets te sterk voor Antwerp, dat in het slot van de match wel nog enkele keren dichtbij de gelijkmaker kwam. Invaller Joeri Dequevy was na afloop niet te spreken over het spel dat de manschappen van Ivan Leko op de mat brachten.

“Als je Club Brugge bent met 30 op 33 en je het laatste kwartier zo speelt. Ik weet het niet… Chapeau zeker? Wij eindigden sterk en het is jammer dat we niet konden scoren”, aldus de 29-jarige middenvelder in Sports Late Night.

Dequevy is van mening dat Blauw-Zwart een povere prestatie afleverde tegen The Great Old. “Alle ballen wegtrappen in eigen huis… Met zo’n publiek. Dat is hun spel. Ze zeggen dat wij geen voetbal spelen, maar zij ook niet. Alleen lange ballen naar Wesley, dat was geen mooi voetbal. Het werd een wedstrijd van lange ballen en dat is jammer voor een affiche als deze.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws