Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Antwerp-fans verstoorden minuut applaus voor Sterchele met deze walgelijke songs

François Sterchele (Club Brugge)

Club Brugge won afgelopen weekend met het kleinste verschil van Antwerp, maar achteraf ging het logischerwijs vooral over de rellen die enkele uren na de match plaatsvonden. De aanhang van The Great Old was niet betrokken bij de incidenten op de Gistelse Steenweg, maar liet zich tijdens de wedstrijd wel van zijn kleinste kant zien. 

Naar goede gewoonte applaudisseerde Jan Breydel zondag in de 23ste minuut als eerbetoon aan François Sterchele. Meer dan 9 jaar na zijn overlijden onbegrijpelijk voor sommige buitenstaanders, maar voor de gemiddelde Club-fan gaat het nog altijd om een heilig moment bij elke match.

Een groot deel van de Antwerps-supporters verstoorde de minuut voor Swa echter met “En Sterchele, doet niet meer mee”-gezangen alsook de variant “Ik rij niet mee, met Sterchele”. Dat leverde de fans van de ploeg met stamnummer één overigens een resem negatieve reacties op sociale media op.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws