Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Anderlecht denkt tegen PSG al aan clash tegen Club Brugge”

Stefano Denswil (Club Brugge - Anderlecht)

Door een voorsprong van 9 punten op Anderlecht kan Club Brugge met een comfortabel gevoel toeleven naar de topper van komende zondag in het Astridpark. Bij Paars-Wit denken ze eerst nog aan de Champions League match tegen Paris Saint-Germain, al zit de clash tegen Blauw-Zwart toch al bij Hein Vanhaezebrouck in het achterhoofd volgens Maarten Breckx. 

De presentator van Stadion gelooft sowieso niet dat Anderlecht tegen PSG zal kunnen stunten. “In voetbal weet je natuurlijk nooit, maar het zal toch héél moeilijk worden. Anderlecht heeft ook nog geen enkele keer kunnen scoren in deze campagne. PSG, Barcelona, Real Madrid, Manchester City,… Dat is toch echt een ander soort voetbal waar Belgische ploegen niet aan kunnen. Al hebben ze nog nooit verloren in het Parc des Princes en ze speelden er toch al twee keer eerder.”

“Of Hein Vanhaezebrouck straks al bezig is met de wedstrijd tegen Club van komend weekend? Dat denk ik wel. Volgens mij gaat het zondag ook om een cruciale match in de strijd om de titel. De beste spelers zullen geen 90 minuten tussen de lijnen staan. Een beetje vergelijkbaar met hetgeen René Weiler deed op bezoek bij Manchester United vorig seizoen”, besluit Breckx bij Q-music.

⚠️ MIS DEZE LAATSTE KANS NIET: krijg €100 (!) bij een makkelijke zege van PSG tegen onze aartsrivaal: klik hier ⚠️

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws