Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Analist schuift 4 redenen naar voren waarom de 27 op 30 van Club extra bewonderenswaardig is

Brugse spelers triomferen (KV Oostende - Club Brugge)

Door de vroege Europese uitschakeling kende Ivan Leko een moeilijke start bij Club Brugge, maar na een uitstekende 27 op 30 wint de Kroaat meer en meer zieltjes. Wim De Coninck kan niet anders dan van een “Leko-effect” te spreken. 

Club Brugge kent zijn beste start in 15 jaar en dat is ook de gewezen doelman niet ontgaan. Zo haalt de analist vier redenen aan die de prima cijfers van Blauw-Zwart alleen maar mooier maken. “27 op 30 na Michel Preud’homme (1) , met een groep waaruit Timmy Simons , Björn Engels en José Izquierdo wegvielen (2), met een jonge soms weifelende doelman (3), in zes uitwedstrijden en vier thuismatchen (4): dat is knap werk”, oordeelt De Coninck.

“Bij STVV ontwikkelde hij Pieter Gerkens en Stef Peeters, haalde hij Igor Vetokele en Brandon Mechele uit een dal. Alleen al op basis daarvan verdiende hij een kans hogerop. Bij Club maakte hij ook keuzes: geen Lior Refaelov, geen Jelle Vossen. Ik vind vooral het middenveld Nakamba – Vormer – Vanaken zeer sterk. Daar was het in het begin wat zoeken, nu staat er iets”, klinkt de analyse in Sport/Voetbalmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws