Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

AI! Lestienne komt opnieuw in aanvaring met de politie

Maxime Lestienne (Club Brugge)

Maxime Lestienne verloor op korte tijd zowel zijn moeder als vader en heeft het sindsdien logischerwijs niet gemakkelijk. Zo kwam hij de laatste jaren voornamelijk door zijn leven naast het veld in de pers: een nachtje in de cel na een vechtpartij in het uitgaanscentrum van Eindhoven, privé- en alcoholproblemen bij Rubin Kazan, een verwijzing naar de B-kern en nu wordt onze gewezen flankspeler ook in eigen land op de vingers getikt.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat Lestienne van de interlandbreak gebruikmaakte om een feestje te geven aan zijn woning in het West-Vlaamse Moorslede. De festiviteiten liepen echter uit de hand, waardoor de 25-jarige vleugelspits zich aan een vervelend staartje mag verwachten.

“De politie van de zone Arro Ieper stelde dinsdagnacht een proces-verbaal voor smaad op tegen de ex-speler van Club Brugge en PSV die vandaag voor het Russische Kazan uitkomt. Het feestje ging er nogal luidruchtig aan toe, waardoor er klachten voor nachtlawaai bij de politie binnenliepen.”

“Een eerste bezoek van de politie bracht weinig zoden aan de dijk, waardoor de politie nog een tweede keer moest terugkeren. Dat zinde Lestienne duidelijk niet want hij slingerde de agenten tal van verwijten naar het hoofd. Voor Lestienne is het niet de eerste keer dat hij met de politie in aanraking komt. Zo’n twee jaar geleden moest hij een nachtje in de cel doorbrengen nadat hij in het uitgaanscentrum van Eindhoven na een thuismatch met PSV betrokken raakte in een vechtpartij”, klinkt het in de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws