Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘AA Gent polste ook bij dit boegbeeld van Club Brugge’

Nakamba (Club Brugge - Gent)

AA Gent stelt deze namiddag zijn nieuwe trainer voor, en meer dan waarschijnlijk luistert die naar de naam Yves Vanderhaeghe. Toch benaderden De Buffalo’s naast Gert Verheyen nóg een boegbeeld van Club Brugge voor de job.

Het Nieuwsblad weet dat het Gentse bestuur Clement gisteren (dinsdag, nvdr.) voorzichtig polste. De 43-jarige trainer van Waasland-Beveren maakte dit seizoen al indruk met zijn ploeg, en dat is ook Gent niet ontgaan.

Onze gewezen assistent zag een snelle overstap naar de Arteveldestad evenwel niet zitten. Gent begreep de beslissing van Clement en drong dan ook niet verder aan. Eerder dacht men in Gent ook al aan Gert Verheyen, een ander Brugs boegbeeld. Maar ook Verheyen bedankte voor de job.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws