Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wie wint de slag op het middenveld? “We kunnen samen op het veld staan”

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

Als de wedstrijd tegen KV Mechelen één zaak duidelijk gemaakt heeft, is het dat Ivan Leko op het middenveld over weelde beschikt. Marvelous Nakamba speelde een sterke partij, terwijl Ruud Vormer weer zijn oerdegelijke zelf was. En dan zit Jordy Clasie nog op de bank.

“Hij doet het alvast goed”, vindt Vormer alvast van die laatste. “We gaan iedereen nodig hebben. Het zit wel goed met hem erbij”, gaat de captain verder op de officiële website van Club Brugge.

Vrezen voor zijn plaats doet Vormer niet. “We kunnen alvast allemaal samen op het veld staan. Het is aan de trainer hoe hij het invult. Ik speel hier ook in een andere rol dan bij Feyenoord. Ik sta hier op rechts terwijl Clasie een zes is. Momenteel zitten er veel basisspelers van vorig seizoen op de bank. Ik heb het zelf ook al meegemaakt. Je moet gewoon hard blijven werken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws