Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarom Leko zaterdagavond schrok toen hij voorbij het Brugse supportersvak wandelde

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Club Brugge leed zaterdagavond zijn eerste puntenverlies van het seizoen op bezoek bij Moeskroen. Gezien de stand in het klassement geen ramp, maar vooral de manier waarop Blauw-Zwart verloor zorgde voor ontsteltenis. 

De vroege Europese uitschakeling was een optater van jewelste, maar in de Jupiler Pro League was er met 15 op 15 nog geen vuiltje aan de lucht. De zwakke partij op Moeskroen kon desondanks maar matig geapprecieerd worden door een deel van de meegereisde supporters.

“Toen Leko na de match langs de Brugse supporters de catacomben opzocht, kreeg hij gefluit over zich heen”, weet Het Nieuwsblad. “Zijn spelers werden getrakteerd op applaus. Opvallend.” Ook op sociale media werd Leko al meermaals onder vuur genomen.

Hoe dan ook wist het Brugse bestuur bij zijn aanstelling al dat de 39-jarige Kroaat tijd nodig zou hebben om zijn visie door te drukken. Tijd die ze hem ook willen geven, maar het is duidelijk dat heel wat supporters na de Europese blamage zijn beginnen twijfelen aan de trainerskwaliteiten van Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws