Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer steekt zich niet weg: “We hebben 2 doelen en gaan daarvoor gas geven”

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

Club Brugge bracht zijn eerste opdracht in de Beker van België tot een goed einde. Blauw-Zwart haalde het met 1-5 van KSV Roeselare en staat zo in de 1/8ste finales van de Croky Cup. De intenties van Club zijn duidelijk: de beker winnen.

“Ja, dat klopt helemaal. Wij hebben twee doelen dit seizoen: de titel en de beker”, vertelt aanvoerder Ruud Vormer voor de camera van Sporza. Vorig jaar was het bekerverhaal snel voorbij na een late nederlaag op Eupen, maar dit seizoen wil recordhouder Club opnieuw ver doorstoten.

Op Schiervelde liep het alvast prima. “Voor aanvang van de wedstrijd zeiden we tegen elkaar dat we tegen Roeselare gas moesten geven en snel scoren. Gelukkig deden we dat, waardoor het snel gemakkelijker werd om te voetballen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws