Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer reageert op gepaste wijze op verwijt dat hij naar zijn hoofd geslingerd krijgt

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

Ruud Vormer streek eind 2014 neer op Jan Breydel en is sindsdien uitgegroeid tot dé absolute publiekslieveling van het Blauw-Zwarte publiek. Maar zélfs hij krijgt wel eens kritiek op sociale media. Al weet onze aanvoerder perfect hoe hij daarmee moet omgaan.

Vormer krijgt er met Jordy Clasie een opmerkelijke concurrent bij op het Brugse middenveld. De huurling van Southampton was destijds bij Feyenoord immers de reden waarom Vormer op de bank moest plaatsnemen. Logischerwijs kreeg onze captain dan ook al snel de vraag of hij geen schrik heeft om opnieuw uit de ploeg gespeeld te worden.

Vormer reageerde daar onder meer op dat zijn status nu niet te vergelijken is met die van bij Feyenoord (lees hier zijn volledige antwoord). “Nu ik kapitein ben, hoef ik van hem niet bang te zijn”, kopte Het Nieuwsblad. Voor Club-fan Cédric het signaal om zich negatief uit te laten over de uitspraak in kwestie.

“Dergelijke arrogantie hoort niet bij Club Brugge. Wat ‘n uitspraak. Speel liever eens terug op degelijk niveau, man, komaan”, klinkt het. Geen leuke woorden voor onze Nederlander, maar Ruud bleef er ijzig kalm onder en reageerde op gepaste wijze. Ook enkele andere fans namen het al snel voor hem op.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws