Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer reageert cynisch na eerste puntenverlies: “Onze vriend Boucaut”

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft zaterdagavond zijn eerste puntenverlies van het seizoen geleden op bezoek bij Moeskroen. Kapitein Ruud Vormer mocht het achteraf gaan uitleggen voor de camera’s van PlaySports

“Deze nederlaag is te wijten aan twee stomme goals”, opent de Nederlander. “Die penaltyfout van Limbombe was een lichte, maar die op Dion Cools was ook een lichte hé. En dan geeft hij hem niet, onze vriend Boucaut”, foetert de 29-jarige middenvelder.

“De ref moet die strafschop gewoon geven. Hij twijfelt twee keer, maar wij krijgen geen penalty en zij wel. Maargoed, we hebben nu verloren. Dat we weinig kansen hadden in de tweede helft? Ja, dat klopt. Zij staan heel compact en dan moeten wij de ruimte zoeken. Dat hebben we te weinig gedaan. Al denk ik dat we nog wel genoeg kansjes hadden. Hopelijk is dit gewoon een accident de parcours, maar eigenlijk mag je hier nooit verliezen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws