Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer deelt heerlijk steekje uit aan AA Gent & co

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

Club Brugge kon ook tegen KV Mechelen niet overtuigen met zijn voetbal, maar won wel verdiend met 2-0. Wesley Moraes en Dion Cools namen de doelpunten voor hun rekening. Achteraf was Ruud Vormer scherp voor enkele van zijn ploegmaats. 

“Het was een verdiende overwinning, maar in de tweede helft geven we iets te veel kansen weg”, vertelt onze kapitein voor de camera’s van PlaySports. “We creëerden zelf ook nog wel wat, maar we moeten veel zakelijker zijn voor de goal. En ook veel meer naar elkaar kijken.”

“Of het logisch is dat spelers bij een 2-0 voorsprong al wat sneller voor eigen succes gaan? Nee, dat vind ik niet logisch. Je moet aan het teambelang denken. Als je het goed uitspeelt, win je hier vandaag met 5-0 of 6-0 in mijn ogen.”

Tot slot is Vormer vooral tevreden met de 18 op 21 die Blauw-Zwart kan voorleggen. “Het zit goed. We moeten alleen zakelijker zijn. Het voetbal is nog niet overtuigend, maar dat komt wel. Laten we eerst even de punten pakken. Dat is het belangrijkste, want daar gaat het uiteindelijk om. Iedereen wil goed voetballen, maar ik ben blij dat we niet onderin staan”, knipoogt de Nederlander, waarbij hij vanzelfsprekend verwijst naar de falende concurrenten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws