Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Vazquez schittert in MLS met goal en knappe assist

Victor Vazquez (Club Brugge)

Victor Vazquez speelt sinds het begin van dit kalenderjaar bij Toronto FC, de Canadese club die uitkomt in de Amerikaanse Major League Soccer. Dat de gewezen spelmaker van Club Brugge zich goed voelt in de MLS, is wel duidelijk.

Afgelopen nacht was de Spaanse spelmaker goed voor een doelpunt en een assist. De beslissende pass was overigens een typische Vazquez-actie. De aanvallende middenvelder deponeerde de bal keurig voorbij de defensie van de tegenstander, spits Altidore deed de rest.

Het doelpunt van Vazquez was net iets makkelijker. Na mistasten bij de tegenstander kon onze ex-speler de bal simpel tegen de touwen leggen. Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws