Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – De knappe saves van Horvath onder de loep: “Daardoor gaat het steeds beter”

Ethan Horvath redt twee keer de meubelen tijdens Charleroi - Club Brugge

Club Brugge ging zondagavond met 1-2 winnen bij Sporting Charleroi en telt daardoor vier punten voorsprong op zijn eerste achtervolger. Ethan Horvath was één van de absolute uitblinkers bij Blauw-Zwart.

Bij het tegendoelpunt van Kaveh Rezaei twijfelde Horvath wat hij moest aanvangen met de snedige voorzet van Clément Tainmont, maar in diezelfde dolle slotfase onderscheidde onze 22-jarige Amerikaan zich eveneens met twee uitstekende reddingen (zie video’s onderaan).

“Het is een ploegsport, maar ik ben uiteraard heel blij dat ik die twee saves heb kunnen verrichten. Je moet soms wat geluk hebben. Ik probeerde mezelf zo groot mogelijk te maken en kon er gelukkig met mijn hand nog bij”, vertelt onze goalie op de officiële webstek.

“Het is belangrijk om te blijven winnen. Zo maak je het jezelf ook makkelijker. Als je dingen op trainingen uitprobeert en die dan ook lukken tijdens de wedstrijd, dan schept dat voldoening. Wat mezelf betreft, probeer ik mezelf te blijven ontwikkelen. Ik probeer op training zo hard mogelijk te werken en heb het gevoel dat het daardoor steeds beter gaat”, besluit Horvath.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws