Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Vier A-kernspelers kunnen Brugse beloften geen zege schenken tegen 10-koppig Anderlecht

De beloften van Club Brugge scoren een penalty tegen Anderlecht

Na de fenomenale 2-8 overwinning op bezoek bij KV Kortrijk wilden de beloften van Club Brugge doorgaan op hun elan tegen Anderlecht. In een spannende wedstrijd kwam er geen winnaar uit de bus: Blauw-Zwart en Paars-Wit deelden de punten na een 2-2 gelijkspel.

Sven Vermant had tegen Anderlecht vier A-kernspelers ter beschikking: Jens Teunckens, Erhan Masovic, Riley McGree en Jordi Vanlerberghe. Dat zorgde voor de volgende startelf: Teunckens – Nuyts, Masovic, Schoonbaert, Carcela – Verburgh, McGree, Vanlerberghe – Cornette, Openda en Baiye.

Op het kwartier kwam Club op voorsprong via een omgezette strafschop van aanvoerder Verburgh (zie onderstaande video). Bijkomend voordeel was dat de bezoekers met zijn tienen voort moesten. Even voor het rustsignaal zat Blauw-Zwart helemaal op rozen, toen Openda de 2-0 stand op het scorebord zette.

Desondanks leden de manschappen van Sven Vermant alsnog puntenverlies. Kayembe scoorde de aansluitingstreffer en een kwartier voor tijd werd het vanop de stip via Dauda zelfs nog 2-2. Na vijf competitiewedstrijden hebben de Brugse jonkies negen punten verzameld en staan ze in de subtop van het klassement.

Niels Verburgh knalt het openingsdoelpunt tegen de touwen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws