Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Ryan pakt uit met geweldig gebaar en verovert na Brugse harten ook die van Brighton-fans

Mathew Ryan met Club-sjaal

Op het moment dat Club Brugge bezig was aan zijn beste match van het seizoen op Mambourg, stond Mathew Ryan in de Premier League voor een belangrijke thuiswedstrijd tegen Newcastle United. Brighton & Hove Albion won met het kleinste verschil en zorgde zo voor lachende gezichten op de tribunes. Onze gewezen publiekslieveling deed er echter nog een schepje bovenop. 

De populariteit van Ryan valt op twee manieren te verklaren: enerzijds door zijn goeie prestaties op het veld, anderzijds door zijn sympathieke voorkomen naast het veld.

Zo deinst de 25-jarige Australiër er niet voor terug om een praatje te slaan met zijn supporters. Na de overwinning tegen Newcastle bleef Ryan ruim 10 minuten nakaarten met de Engelse fans. Een gebaar dat vanzelfsprekend op veel appreciatie kon rekenen.

Bij de eerste driepunter van Brighton nam Ryan ook al uitgebreid de tijd om een groepje Club-fans te bedanken voor hun komst naar het American Express Community Stadium. José Izquierdo zat overigens de hele match op de bank.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws