Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Problemen bij Olympiakos: Engels deelt slag uit en pakt rood, Hasi nú al ontslagen

Bjorn Engels pakt rood tijdens nederlaag van Olympiakos tegen AEK Athene

Neen, Bjorn Engels is geen fan van matchen tegen AEK Athene. Bij Club Brugge stond de centrale verdediger in de basis toen Blauw-Zwart kansloos met 3-0 onderuit ging in het Olympisch Stadion Spyridon Louis en ook als speler van Olympiakos ging het zondagavond helemaal mis.

Met goals van Marin en ex-speler Vadis leek Olympiakos aanvankelijk op weg naar een eenvoudige zege, maar in minuut 64, 80 en 89 sloeg competitieleider AEK Athene genadeloos toe via Christodoulopoulos (2x) en Mantalos. Zo werd het 3-2 voor de ploeg die Club uitschakelde op weg naar de groepsfase van de Europa League.

Tot overmaat van ramp geraakte Engels in het absolute slot van de match betrokken in een opstootje waarin hij een rake klap uitdeelde. Een rode kaart (en een mogelijke schorsing?) was zijn deel. De Griekse recordkampioen Olympiakos blijft zo achter met een teleurstellende 8 op 15 en volgens Sport24 en NovaSports betekent die slechte start meteen ook het einde van trainer Hasi. UPDATE 15.00 uur: de ex-Anderlecht-coach is intussen effectief op straat gezet.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws