Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Kortrijk-fans kopiëren die van Club, maar gaan schromelijk de mist in

Kortrijk-fans tonen in aanloop naar derby tegen Zulte bengaals vuurwerk aan Lijnbus

De fans van Club Brugge maakten in het verleden in twee thuismatchen tegen Anderlecht indruk door de Brugse spelersbus op te wachten met Bengaals vuur, rookbommen, supportersgezangen,… Een idee dat kwam overgewaaid uit Spanje, maar intussen volgden de supporters van AA Gent en afgelopen weekend ook die van KV Kortrijk het voorbeeld van de Blauw-Zwarte aanhang.

KV Kortrijk stond afgelopen zaterdag voor de beladen derby op bezoek bij Zulte Waregem. Een lastige verplaatsing en dus wilden de fans van De Kerels de spelersbus opwachten met Bengaals vuur. Hun sfeeractie bleek echter een maat voor niets, aangezien er een Lijn-bus opdook uit de rode pluim rook.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws