Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Furieuze Weiler laat zich van zijn kleinste kant zien tijdens interview

René Weiler weigert te antwoorden tijdens interview na match tegen Bayern München

Dat het in de Champions League al eens serieus kan tegenzitten, weten wij als Club-fans na de vorige campagne maar al te goed. Dinsdagavond kon ook Anderlecht – met René Weiler op kop – nauwelijks genieten van zijn rentree op het kampioenenbal. Bayern München bleek met 3-0 immers een maatje te groot.

Als het van Weiler had afgehangen, was Sven Kums niet eens geselecteerd voor de match tegen Bayern München. Na een gesprek met Herman Van Holsbeeck keerde de Zwitser echter zijn kar en dropte hij de gewezen Gouden Schoen in de verdediging. Met dank aan een vroege rode kaart was het ‘experiment Kums’ al na elf minuten voorbij.

Dat alles tot grote onvrede van Weiler, die achteraf duidelijk geënerveerd de pers te woord stond. “Dat Kums geen verdediger is? Je hebt gelijk. Ik weet het. Goed dat het gebeurde, nu kunnen jullie weer kritiek op mij geven”, antwoordde hij onder meer. Bij de Franstalige pers werd de zoveelste vraag over Kums hem te veel: “Volgende vraag. Ik irriteer mij eraan. Volgende vraag”, klonk het vol ergernis. Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws