Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Club-fans pakken uit met nieuwe song voor aanwinst

Gelukkige Club-fans (Club Brugge - Zulte Waregem)

De supporters van Club Brugge mochten deze zomer maar liefst 11 nieuwe gezichten verwelkomen. De ene transfer was daarbij al wat opvallender dan de andere. Zo had niemand verwacht dat Southampton-middenvelder Jordy Clasie op Jan Breydel zou neerstrijken. 

Ondanks het feit dat de 26-jarige speler uit de Premier League normaal gesproken slechts één jaar gehuurd wordt, is hij nu al behoorlijk populair bij de Brugse aanhang. Clasie arriveerde met een fysieke achterstand en moest tot dusver tevreden zijn met invalbeurten, maar heeft wel alles om één van de publiekslievelingen te worden. Hij is namelijk net als landgenoot Ruud Vormer een harde werker die de Blauw-Zwarte waarden belichaamt.

Clasie mocht in de bekermatch tegen Roeselare twintig minuten voor tijd invallen en werd na afloop van de partij toegezongen door de massaal meegereisde Brugse aanhang. “Jor-dy Cla-sie tu tu tu teh”, “Jor-dy Cla-sie tu tu tu teh”, klonk het meermaals vanuit het uitvak. Onderstaand hoor je het lied en zie je dat onze aanwinst de song absoluut weet te appreciëren.

We keren huiswaarts met een mooie overwinning ➡️ We are Bruges 💪 #RoeClu #BVB #Crokycup

Een bericht gedeeld door Club Brugge (@clubbrugge) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws