Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Club-fans nemen het op voor ongelukkige speler: “Hij moet altijd starten”

Passionele Club-fans

Ivan Leko koos tegen Standard, Moeskroen en KV Mechelen voor dezelfde startelf bij Club Brugge. Voor de spelers die langs de ploeg vallen, is dat niet altijd even gemakkelijk. Neem nu Lior Refaelov. De 31-jarige Israëliër streek ruim zes jaar geleden al neer op Jan Breydel en groeide uit tot één van de publiekslievelingen, maar voelt zich dit seizoen niet bepaald naar waarde geschat. 

Rafa twijfelde op het einde van de zomermercato zelfs over een terugkeer naar Israël, maar die kwam er uiteindelijk niet. Deels omwille van zijn opgebouwde privéleven in Brugge, deels omwille van het prijskaartje dat Club op zijn hoofd plakte. Feit is dat de middenvelder tegen Standard nog een klein half uur mocht invallen, tegen Moeskroen slechts zes minuten en tegen Malinwa kwam hij zelfs niet van de bank.

Dat Refaelov zich momenteel niet goed in zijn vel voelt bij de club van zijn hart, zie je aan alles. Zijn lichaamstaal na de 2-0 overwinning tegen KVM en de bijhorende overwinningsgezangen sprak boekdelen. Heel wat Club-fans kunnen de houding van Rafa echter goed begrijpen en hopen dat hij snel meer speelminuten krijgt. Onderstaand de video van een gelaten Refaelov en daaronder de pittige reacties op Facebook.

🙌 We are Bruges! 🙌 En nu genieten van dat weekend. #CluKvm #WeAreBruges

Een bericht gedeeld door Club Brugge (@clubbrugge) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws