Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Club Brugge zorgt voor doelpuntenfestival op bezoek bij Roeselare

Club-fans duimen omhoog (Club Brugge - Standard)

Club Brugge is goed aan zijn bekercampagne van voetbalseizoen 2017-2018 begonnen. Op Schiervelde had Blauw-Zwart zijn schaapjes al erg snel op het droge en dus mogen Ivan Leko & co zich donderdagavond opmaken voor de loting van de 1/8ste finales van de Croky Cup. 

Club schoot het best uit de startblokken en werd daar al na zeven minuten voetballen voor beloond. Op aangeven van Ruud Vormer knalde Emmanuel Dennis de eerste kans van de match in de winkelhaak. Nauwelijks tien minuten later was het opnieuw raak: na een snelle combinatie met Hans Vanaken was het Vormer die de score verdubbelde. Club-huurling Laurent Lemoine zag sterretjes.

Blauw-Zwart ging door op zijn elan en dat zorgde op het halfuur voor de 0-3. Dennis omspeelde Wouter Biebauw en tekende zo voor zijn tweede van de avond. Ook Wesley Moraes pikte zijn doelpuntje mee, op aangeven van Vanaken zorgde de jonge Braziliaan voor 0-4. Even voor de rust kon Roeselare via Brouwers milderen tot 1-4.

De tweede helft was een maat voor niets. Club liet de bal aan de thuisploeg, maar die was niet bij machte om de Brugse verdediging onder druk te zetten. Blauw-Zwart loerde op de counter, maar het was wachten tot minuut 83 voor een nieuwe goal. Invaller Jelle Vossen zorgde met een knap overhoeks doelpunt voor de 1-5 eindstand. Daar kon ook de zes minuten voor tijd ingevallen Club-huurling Fran Brodic niets meer aan veranderen.

Een ruime samenvatting van Roeselare – Club om 23u op één

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws