Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe extra blij met deze transfer: “We hadden hem nodig”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

Club Brugge heeft een bijzonder drukke transferzomer achter de rug. Een hoop nieuwe spelers kwamen, met Ivan Leko kwam er een nieuwe trainer, terwijl met Michel Preud’homme, Claudemir, José Izquierdo en Björn Engels enkele belangrijke pionnen bij de successen van de vorige jaren vertrokken. Toch wil Bart Verhaeghe niet horen van een overgangsjaar of het einde van een cyclus.

“Ik spreek niet graag over cycli. Wij zijn een topclub en moeten er altijd staan”, is de voorzitter duidelijk in Het Nieuwsblad. “En vorig seizoen was geen topjaar. Vicekampioen, dat wel, maar er te snel uit in de beker en 0 op 18 in de Champions League. Club Brugge kan zich niet permitteren om een jaartje gas terug te ­nemen.”

Met één transfer is Verhaeghe extra blij. “De doelen die overblijven, zullen voor focus moeten zorgen. Er is geloof, we hebben kwaliteit. Met Jordi Clasie komt er nu nog ­kwaliteit bij. We hadden hem ­nodig.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws