Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt ziet opmerkelijke evolutie bij supporters Club Brugge

Blije Club-fans (Club Brugge - Standard)

Club Brugge speelde zondag zijn beste wedstrijd van het seizoen tegen Charleroi en dat zal Ivan Leko geen windeieren leggen. Door de vroege Europese uitschakeling stond de 39-jarige Kroaat al serieus onder druk, maar daar is na een 21 op 24 nog maar weinig van te merken. Dat ziet ook Peter Vandenbempt.

“Ivan Leko had vooraf zo’n beetje provocerend gezegd dat Club Brugge de beste ploeg van het land is, maar zijn ploeg onderstreepte die woorden gisteren in een uitstekende topwedstrijd”, oordeelt de radiocommentator. “Twee sterke ploegen, veel intensiteit, tempo, duels, mooie goals en een geweldige sfeer ook op Mambourg.”

“Voetbal was gisteren een belevenis in Charleroi met een collectieve topprestatie van Club Brugge, dat gevoetbald heeft zoals de trainer dat graag wil zien. Hij staat voor zijn filosofie en ideeën, houdt eraan vast, ook aan zijn keuzes. Hij laat zijn basiselftal gewoon staan zolang het goed draait, wat slecht nieuws is voor bankzitters als Vossen, Clasie en vooral ook Refaelov.”

“De Club-supporters hebben alvast hun twijfels over coach Ivan Leko, want die waren er toch een beetje, voor even opzijgeschoven en zij wrijven zich al in de handen voor de komst van Gent zondag”, besluit Vandenbempt bij Sporza. Blauw-Zwart telt momenteel 15 (!) punten meer dan de Buffalo’s.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws