Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt kan zijn lof niet op over Bruggeling: “Buitengewoon, echt verbluffend”

Peter Vandenbempt (analist)

Club Brugge speelde afgelopen zondag alle twijfels van zich af op Mambourg en won verdiend met 1-2 bij eerste achtervolger Sporting Charleroi. Peter Vandenbempt was in extase toen Ethan Horvath Blauw-Zwart rechthield met twee fantastische reddingen. “Jezus Christus, wat een spektakel”, klonk het bij Sporza Radio

En ook in Extra Time haalde de analist nog eens de loftrompet boven voor Horvath. “Het was echt een miraculeuze redding van hem. Club Brugge stond vijf minuten te zwemmen en toen kwam de redding van Horvath. Hij haalt er een gemaakte goal uit.”

Hij was een beetje twijfelachtig de voorbije weken, want er waren toch wat twijfels. Een heel jonge doelman (22, nvdr), maar hij deed het bijzonder goed tegen Charleroi. Zijn redding was buitengewoon, echt verbluffend.”

“Het deed me meteen denken aan de testwedstrijd tussen Genk en Standard. Daar blonk Thibaut Courtois uit met een knappe redding op een trap van Aloys Nong. De redding van Horvath was eigenlijk een perfecte kopie. Als hij dezelfde carrière als Courtois tegemoet gaat, ziet het er goed uit”, besluit Vandenbempt. Herbeluister hier zijn geweldige radiocommentaar bij de twee saves van Horvath.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws