Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken benadrukt: “Op die manier fijn spelen voor mij”

Hans Vanaken (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Club Brugge staat na een 1-5-overwinning tegen KSV Roeselare in de 1/8ste finales van de Croky Cup. Hans Vanaken kreeg andermaal de voorkeur op Lior Refaelov en werkte een puike wedstrijd af op Schiervelde.

“Ik voelde me wel goed vandaag en kon twee assists geven. Er kwam geregeld veel ruimte en daar ga ik graag mee om”, vertelt Vanaken op de webstek van Club Brugge.

Vanaken was tegen Roeselare betrokken bij verscheidene doelpunten. Volgens onze spelmaker was dat niet eens zo moeilijk. “Met snelle spelers als Wesley en Dennis voor mij is het op die manier ook fijn spelen”, benadrukt de Limburger.

“We verwachtten ons hier aan een warm welkom, want Roeselare is een sterke tegenstander. Dan hielp het natuurlijk wel dat we al snel twee doelpunten konden maken. Zo konden we makkelijker de match controleren”, besluit Vanaken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws